Horoskop

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste mogli da bolje procenite kada je trenutak za akciju i treba li uopšte nešto preduzimati.

Zabrinuti ste zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa ustaljenim standaradima koji vladaju u vašoj okolini. To je, međutim, sasvim normalno kada imate jak stelijum u jedanaestom polju koje je odraz vaših namera, planova i očekivanja.

Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora tokom celog perioda zbog Merkurove retrogradnosti. Vladar znaka, Mars u vašem polju novca, uz restriktivnog Saturna govori o tome da se nije dobro zaletati u velike projekte, posebno ako su ti poslovi novi i ako ih vode osobe koje ne poznajete odranije.

Ulaskom Venere i Jupitera u vaše dvanaesto polje dobijete podršku koja nije javna ali dolazi od uticajne figure, pa ćete se osećati sigurnije i lakše povlačiti poteze. Ipak, poželjno je da dobro izvagate svaku odluku.

devojka

Ljubav

Ulaskom Venere u dvanaesto polje nameću se situacije koje su po definiciji tajne ili se dešavaju “iza nečijih leđa”.

Vodite računa da takvim ponašanjem ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da izgubite na oba polja, i javnom i tajnom.

Potrudite se da ne pravite greške u odnosu sa pertnerom koje bi mogle da vas emotivno udalje. Ako želite da vaša veza traje, mislite o onome što vas spaja, a ne o tome šta vas razdvaja.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude, ali bez velikih očekivanja. Skinite ružičaste neočare, prestanite da mašatate o nečemu što u realnom životu ne postoji. Budite otvoreni i iskreni i potrudite se da izgradite lepu, stabilnu, harmoničnu vezu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje

Tokom ovog perioda povedite više računa o zdravlju i zdravim navikama. U suprotnom, mogući su razni problemi. Nervna iscrpljenost, upala žučne kese i išijas samo su neke od mogućih tegoba. Infekcije mogu nastati zbog zanemarivanja simptoma. Pojačajte unos vitamina, svežeg voća i povrća i odmarajte se više.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.