Horoskop

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

 BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Obuzdajte temperament, sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje će vas pratiti na poslovnoj sceni tokom narednog perioda.

Do 30. avgusta Venera, vladar vašeg znaka biće u Devici gde je postavljena tako da mnogo obećava ali malo toga realizuje. Stoga budite oprezni prilikom ugovaranja novih poslovnih aktivnosti i pravljenja dugoročnih planova.

Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Vage, svoj drugi domicil, a zahvaljujući konjunkciji sa Jupiterom dobija na snazi i pruža brojne mogućnosti za pozitivne promene. Ovaj aspekt donosi i razne finansijske povoljnosti i povećava mogućnost dobre zarade.

Osim konjunkcije sa Jupiterom, Veneru podržavaju Mars i Saturn koji sa njom grade dobar aspekt. Pošto se ove planete nalaze u osmom polju, ovaj period biće povoljan za sve one koji se bave nekim vidom privatnog posla. Očekujte bolju zaradu.

Horoskop za vreme vladavine DEVICE

Ljubav

Na ljubavnom planu moguće su manje ili veće neprijatnosti. Period počinje konjunkcijom vladara vašeg sedmog polja, Marsa sa Saturnom, pa se stvari u odnosima i vezama komplikuju.

Posebno nezgodan period je do 30. avgusta, dok Venera ne pređe u znak Vage. Tada dolazi do razrešenja problema iz prethodnog perioda, ali situacija će i dalje biti napeta.

Oni pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebalo bi da ovaj težak period iskoriste kao test za “reagovanje i u nepredviđenim okolnostima” i da se potrude da osnaže svoj odnos bez obzira na iskušenja sa kojim se suočavaju.

Ako ste mladi ili slobodni, očekujte zanimljive kontakte. Venerin prelazak u Vagu donosi vam brojne nove susrete, a možda i nove romanse.

Dobar aspekt planete ljubavi sa Marsom, planetom strasti, najavljuje burne emocije. Potrudite se da od ponuđenog uzmete najbolje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje

Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod pripadnica nežnijeg pola. Kod muškaraca je ugrožena prostata. Stariji neka kontrolišu pritisak.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.