Horoskop

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

 RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, ali postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Retrogradnost Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumevanje sa okolinom, što znači da teško nalazite zajednički jezik sa ljudima iz poslovnog okruženja.

U periodu do kraja avgusta, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa.

Biće interesantnih ponuda, ali će se isprečiti to što Merkur neće dozvoliti da se dogovori realizuju. Ukoliko razmišljate o privatnom poslu, to jeste dobro, ali nije pravo vreme.

Bilo kako bilo, budite strpljivi. Kad tad, doći će i vaših pet minuta kada ćete biti nagrađeni za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite nove ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji.

Ulazak Jupitera u vaše četvrto polje pojačava želju za samostalnim biznisom.

Horoskop za vreme vladavine DEVICE

Ljubav

Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o već viđene probleme. Vladar sedmog polja, Saturn u komplikovanom je odnosu sa Marsom, što bilo kakav dogovor čini teškim i skoro neizvodljivim.

Izbegavajte emotivne konflikte sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji povremeno uzburkavaju vaš odnos sa voljenom osobom nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje.

Ako ste mladi ili slobodni, imponuje vam nečije interesovanje. Prijaju vam se brzi susreti ili neobavezni kontakti. Ali, tokom ovog perioda najbolje bi bilo da se ne upuštate u odnose koji zahtevaju mnogo truda i strpljenja, kako ne biste sebi dodatno zakomplikovali život. Izbegavajte “šeme” sa zauzetim osobama.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje

Obratite pažnju na svoje telo, ali i psihu. Razmislite koliko ste opušteni, kako sedite, koliko spavate. Jetra, žuč i pankreas su slabe tačke. Proverite krvnu sliku.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.