Home Horoskop HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta...

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

258
0

Horoskop za vreme vladavine Device: Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate novac, pišu Večernje novosti.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Period počinje bliskom konjunkcijom vladara vašeg znaka, Marsa sa Saturnom. Ovaj težak aspekt ukazuje na komplikacije, neprijatne događaje, prepreke i probleme. U isto vreme formira se kvadrat sa planetama iz znaka Device, pa zato smanjite ambicije, iskoristite ovo vreme za analiziranje poslovne situacije i budite strpljivi. Tek od 9. septembra, kada Jupiter uđe u znak Vage, vaše polje partnerstva, ali i kolega i poslovnog okruženja, situacija će početi da se menja u dobrom smeru, mada će uslovi za rad i dalje biti teški. Ove teške aspekte dodatno otežava Merkurova retrogradnost koja počinje 30. avgusta i generalno komplikuje stvari. Ceo period biće vrlo naporan i zahteva oprez prilikom donošenja važnih odluka. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, proveravajte sve važne podatke koji utiču na poslovnu saradnju. Dugoročne dogovore izbegavajte. Period je povoljan za revitalizaciju starih projekata i dogovora. Horoskop za vreme vladavine DEVICE

Ljubav

Ulazak Venere u sedmo polje partnerstva i braka istog dana kada Merkur menja pravac kretanja, siguran je znak da ćete se u bliskoj situaciji naći na ljubavnoj raskrsnici. Postoji mogućnost da u vaš život ponovo uđe neka osoba iz prošlosti, ali i da se nađete u potpunom emotivnom lavirintu. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls vas navodi da često menjate intenzitet osećanja. Sve u svemu, bićete na velikim ljubavnim iskušenjima. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na vašem emotivnom nivou. Nakon 9. septembra stvari se menjaju u ozbiljnijem pravcu, zbog ulaska Jupitera u znak Vage, ali je ceo period nepodesan za neke ozbiljne dogovore i planove.

Zdravlje

Stelijum u šestom polju je nezgodan za većinu pripadnika znaka. Respiratorni problemi, alergiske reakcije, promene pritiska i ritma srca samo su neke pojave koje će se u tom periodu dešavati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.