Home Dnevni horoskop DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2021. Bikovi pokazuju emocije, Devica rešava probleme...

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2021. Bikovi pokazuju emocije, Devica rešava probleme u najkraćem roku.

223
0
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021. Idelan dan za ljubav! Bikovi pokazuju emocije, Devica rešava proleme u najkraćem roku.

OVAN

Delujete dobro na svoju radnu okolinu. Rasploženi ste i orni zbog predstojeće najludje noći u godini. Idelan dan za ljubav. Doživećete preporod pored osobe koja vam mnogo znaci u zivotu. Disajni putevi i glasne žice su preosetljivi. Obratite pažnju tokom zimskih dana, piše Kurir.

HOROSKOP ZA 2022: godišnji horoskop i detaljna prognoza za sve zodijake

BIK

Čim krenete sa poslom odmah pozovite saradnike da ih podsetite šta sve treba da se uradi do kraja kalendarske godine. Nema potrebe da se plašite vlastitih osećanja. Pokažite emocije. Bolovi u kičmi. Uzgred, ne bi bilo loše da posetite stomatologa posle praznika.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.

BLIZANCI

Raspoloženje na polju posla nagoveštava dane odmora. Isplanirajte vreme pre praznika. Napravili ste propust prema voljenoj osobi. Biće potrebno vreme da se iskupite. Potrebno je da unosite više tečnosti u organizam, ali i vitamina i minerala.

RAK

Očekivanja su velika. Trebate da preuzmete vodeću ulogu u novim poslovnim pregovorima. Iznesite prisutnima svoje inovativne ideje. Tražite istinu od partnera. Sumnja ništa lepo neće doneti vašoj vezi. Psihološko opterećenje. Morate se malo opustiti, odmoriti…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.