STRELAC

Gubite interesovanje za saradnju i posao, ako je ta osoba sa kojom radite puna zamerki. Nemate strpljenja za duzu saradnju. Uvek se trudite da imate dobre namere prema osobi pored vas i biće uspeha kako za one u braku tako i za sve slobodne. Sačuvajte samokontrolu.

JARAC

Testirajte pre svega nove poslovne mogućnosti. Veće su vam želje od mogućnosti. Potražite pomoć kvalitetnih kolega. Ukoliko glumite iskrenost, to nikako ne znači da ćete se partneru više dopasti. Zglobovi vape za odmorom. Obratite se lekaru za dalju terapiju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.

VODOLIJA

Imate dara da nametnete svoju energiju i ideje. Odmorite se malo. Nije dobro da se bavite intrigama, posvetite se iskrenoj ljubavi. To je polje u kome cete imati uspeha. Potrebna vam je relaksacija. Budite aktivniji i boravite više u prirodi.

RIBE

Potreban vam je novac. Pozovite nekog od prijatelja. Nikako ne uzimajte bilo kakve kredite. Možete ući u problem, iz kojeg teško izlazite. Loša procena osobe koja vam se udvara. Mora bolje videti realnost vezanu za vas. Izbegavajte prostorije pune duvanskog dima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.