LAV

Nije neophodno da budete agresivni ili da vičete da biste dobili ono što želite. Zbog toga možete imati dodatnih neprijatnosti. Ne preterujte u zahtevima i ne zamerajte mnogo voljenoj osobi. Utičite sebi nešto pozitivno za psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA

Poslovni problemi moraće da se reše u najkraćem roku. Ne smete odlagati donošenje odluka. Ne donosite zaključak dok ne proverite šta tačno voljena osoba traži od vas. Potrebna je jasna komunikacija, ali i kompromis. Zdravlje je zadovoljavajuće.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2021.

VAGA

Upotrebite svoju inteligenciju tj. pamet onoliko koliko to drugi mogu da prihvate. Drugi vas mogu doživeti kao invazivnu osobu. Planovi za najludju noć su definisani. Ostaje samo da uživate. Važno je da budete opušteni. Odlično se osećate u ovom periodu.

ŠKORPIJA

Nesporazum na radnom mestu može lako da se sredi. Budite predusetljivi, tolerantni. Partner želi da vam pomogne u svemu. Saslušajte njegove predloge, shvatićete da ima potencijala. Teške teme izbegavajte. Nisu dobre u pretprazničnim danima…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.