Home godišnji horoskop GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. OVAN: Povoljne prilike na polju ljubavi, dobri izgledi...

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. OVAN: Povoljne prilike na polju ljubavi, dobri izgledi za finu zaradu

332
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

OVAN – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Za Ovnove ovo će biti godina u kojoj će ostvariti velike uspehe gotovo na svim poljima. Pred vama je prilika da započnete neke nove poslove i započnete nova životna poglavlja, piše Stil.kurir.rs. Na samom početku godine donećete važne odluke koje će značajno uticati na vaš život. Početak godine je savršen za kreativnu vizualiz
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
aciju, meditaciju, otkrivanje sebe i svog potencijala. Uložite napor u prvoj polovini godine, kako biste u drugom delu maksimalno uživali.

Ljubav

Što se tiče ljubavnog aspekta, godišnji horoskop predviđa da će za ovnove 2022. biti veoma povoljna godina. Oni zauzeti će uživati u romantičnim trenucima sa partnerom. Vladaće harmonija i mir i imaćte dovoljno razloga da budete zadovoljni. Iako dođe do razmirica i manjih sukoba. uz dobru volju i razumevanje uspećete vrlo lako da prevaziđete sve prepreke. Slobodni predstavnici ovog znaka će upoznati osobu surptnog pola koja će iz zaintrigirati. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, nekoga koga ste dugo čekali.

Posao

Najapovoiljnije vreme za donošenje važnih odluka što se tiče karijere je od sredine maja pa do oktobra. Tokom novembra i decembra postoji mogućnost za pojavu manjih trzavica na poslovnom polju. Ali ćete tokom većeg dela godine biti u povoljnoj poziciji. Astrolozi savetuju da ne uzimate kredite i ne ulažete novac pre neego što dobro razmilsite.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Novac

Neće vam manjakti novca ove godine, to je sigurno. Trošićete dosta, ali ćete biti u prilici i da zaradite. Godišnji horoskop predviđa da ćete tokom 2022. godine imati nekoliko neočekivanih priliva novca i to najverovatnije tokom aprila meseca.

Porodica

Ova godina će biti veoma povoljan za Ovnove. Jupiter i Saturn se nalaze u 4. kući što donosi mir i harmoniju u odnose sa najbližima.

Zdravlje

Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema tokom ove godine, ali preporuka astrolga je da ipak razmislite o usvajanju zdravih navika. (Stil.kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.