Godisnji horoskop za 2022
Foto: Freepik.es

BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. Naredna godina će za Blizanace biti turbulentna

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Biće svega, od suza do smeha, ali je sigurno da vam nikako neće biti dosadno.

Sa poslom i zdravljem nećete imati problema, ali ćete naići na brojne prepreke kada je ljubavni život u pitanju, a za sve je glavni krivac položaj Marsa.

Najveće trzavice ćete osetiti tokom januara, ali će se situacija stabilizovati tokom aprila. Društveni život će biti veoma buran. Upoznavaćete nove ljude, a možda je među njima i vaša srodna duša, piše Stil.kurir.rs

Godisnji horoskop za 2022
Foto: freepik.es

Ljubav

Kao što smo već rekli, ova godina će biti komplikovana i puna trzavica. Slobodni predstavnici ovog znaka će upoznati puno ljudi tokom godin koji će im se na prvu loptu učiniti interesantno, ali će ubrzo shvatiti da nisu vredni da na njih troše vreme. Uslediće puno razočarenja, ali kraj godine donosi nešto povoljnije prilike.

Zauzeti Blizanci će imati problem u komunikaciji sa partnerom. Svađe će uslediti i zbog najmanje sitnice, a ukoliko uspete da budete smireni, raskid je nenimovan.

Posao

S druge strane, na poslovnom planu vam sve ide od ruke. Postićićete veliku uspeh, ali ćete takođe morati i da se pomučite. Samo ukoliko uložite napir i trud rezulati neće izostati.

Godisnji horoskop za 2022
Godisnji horoskop za 2022

Novac

Dakle, ukoliko uložite napor, to će se odraziti i na vaše finansijsko stanje. Sve zavisi od vas. Zvezde su nam naklonjene, a na vama je da iskoristite pametno ovu priliku. Pravo je vreme da pokažete koliko ste uporni.

Porodica

Više vremena ćete posvetiti porodici, ona će vam biti prioritet. Pozitivna energija će kružiti i imaćete osećaj da se nikad bolje niste slagali. Ideja o porodičnom biznisu je takođe veoma dobra, kažu astrolozi.

Zdravlje

Godišnji horoskop predviđa da će ova godina biti sasvim solidna. Neće biti većih problema, ali bi bilo dobro da kontrolišete holesterol i srce.

(Stil.kurir.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.