GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Bikovi će imati puno razloga za osmeh. Naredna godina biće jedna od boljih u vašem životu.

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Godišnji horoskop predviđa da će 2022. godina za sve predstavnike ovog znaka biti izuzetno uspešna. Zvezde su vam naklonjene i donose velike poslovne prilike, ali i dobru novčanu zaradu. Sreća će vas pratiti u stopu, a odnosi sa članovima porodice se popravljaju. Postoji mogućnost da ćete biti unapređeni, piše Stil.kurir.rs.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Ljubav

Zauzetim Bikovima će partner biti velika podrška, oslonac i pružiće vam podsticaj da napredujete u životu. Uliće vam dovoljno samopouzdanja pa ćete biti spremni da povučete neke važne korake u životu. Naročito lep period će uslediti sredinom godine, a to važi i za zauzete, ali i za slobodne predtsavnie ovog znaka.

Posao

Jupiter se ove godine nalazi u vašem 11. polju, a to će izuzetno povoljnu ticati na vašu karijeru. Možete očekivati primetan napredak bilo kojim poslom da se bavite. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju sopstvenig biznisa, sad je pravi momenat. Astrlozi savetuju da ne verujete svemu što čujete i da se čuvate finansijskih prevara.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Novac

Biće puno prilika za dobru zaradu, predviđa godišnji horoskop. Zvezde su na vašoj strani pa ćete i sami biti iznenađeni količinom novca koju ćete zaraditi. Sredina godine je poviljna za veće investicije i sprovođenje planova u delo.

Porodica

Sve nesuglasice i razmirice koje ste imali sa članovima najuže familije konačno će se razrešiti. Godina je dobra za ozbilje razgovore i razrešavanje svih problema koji su vas mučili godinama. Protekli period nije bio najbolji kada su porodični odnosi u pitanju, ali ove godine stvari se menjaju.

Vi sami, ali i vaša okolina će pokazati više razumevanja i spremnost za prevazilaženje svih konfliktnih situacija. Ukoliko povučete pametne poteze, uživaćete u mir harmoniji do kraja godine. Astrolozi savetuju da dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete.

Zdravlje

Ukoliko imate neke poroke poput cigareta, alkohola i preterane konzumacije hrane vreme je da ih se rešite kako ne bi došlo do zdravstvenih problema. Bikovi su poznati kao hedonisti, ali ove godine bi bilo dobro da budu umereni u svemu.

(Stil.kurir.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.