Home ASTRO Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka...

Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami

754
0
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra

Možda nas samo još nekoliko dana deli od kraja 2021. godine, ali preostaje još bar još jedan značajan astrološki tranzit pre nego što sat otkuca ponoć usred vaših novogodišnjih proslava.

Jupiter — planeta rasta, obilja i ekspanzije — konačno se vraća u svoj matični znak Riba po prvi put u 12 godina (osim vrlo kratkog boravka u maju). Kao najveće planete u našem solarnom sistemu, Jupiterovi tranziti imaju prilično veliki uticaj na nas, i, na našu sreću, svi mi možemo da doživimo ovaj tranzit negde u našim natalnim kartama, piše Luftika.

HOROSKOP ZA 2022: godišnji horoskop i detaljna prognoza za sve zodijake

Iako neće svima doneti istu sudbinu, Jupiter u Ribama 2021. će najviše uticati na četiri horoskopska znaka: Blizance, Devicu, Strelca i Ribe. Dok se Jupiter vraća u promenljivi vodeni znak Riba 28. decembra, promenljivi znaci mogu očekivati da će osetiti njegove efekte najviše pošto Jupiter vlada osnovnim kućama svake njihove karte rođenja. Evo gde Blizanci, Devica, Strelac i Ribe mogu da očekuju da se ova ekspanzivna energija orijentisana na rast pojavi u njihovim životima do 27. oktobra 2022:
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami

Blizanci

Kao radoznali, mentalno veoma aktivan znak zodijaka, Jupiterova ekspanzivna priroda orijentisana na znanje će uticati na vas na izuzetne načine. Ulazeći u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti 28. decembra, Jupiter u Ribama obećava da će vam pomoći da se upustite u nove i uzbudljive profesionalne poduhvate. U svojoj karijeri nastojite da se kontinuirano prilagođavate i razvijate, a kako se Jupiter kreće kroz znak svog domicila, vaša želja da dosledno učite nove stvari na svom profesionalnom polju biće u potpunosti podržana. Ako ste bili željni velike promene u karijeri, sada je vreme za to. Naučićete mnogo o sebi i poslu koji obavljate tokom ovog tranzita.

Devica

28. decembra Jupiter će se preseliti iz vaše šeste kuće posla i zdravlja u vašu sedmu kuću romantičnih veza i partnerstava, što će podstaći ekspanzivan rast i stvoriti izuzetne prilike u ovoj oblasti. Pošto su Ribe vaš sestrinski znak, ova energija vam se može činiti veoma nepoznatom, ali to je samo uticaj koji vam je potreban da uravnotežite svoju prirodu orijentisanu na detalje. Ovo je vreme da date prioritet vezama koje ste možda propustili ove godine, tako da, ako ste bili željni da potencijalno počnete da izlazite (ili produbite trenutnu vezu), Jupiter će vam rado pomoći. Moći ćete u potpunosti da iskoristite ovu energiju do maja 2022, kada će Jupiter nakratko uroniti u Ovna. Ali, za sada uživajte u rastu koji će vaši odnosi doživeti…nastavak na sledećoj stranici…