Horoskop

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

 DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Merkur na samom kraju vašeg znaka, kao i njegov retrogradan hod od 30. avgusta ukazuju na nedostatak dobre komunikacije sa saradnicima i loše poslovne procene. Smetaju vam različiti vidovi otezanja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika izbegava radne zadatke i ne ispunjava dogovorene obaveze.

Ipak, nema razloga za preteranu brigu. Tokom celog perioda, imaćete podršku nekih važnih osoba, o čemu govori konjunkcija Merkura sa Jupiterom. Protekcija je u svakom slučaju opravdana i rezultat je vaših prethodnih zasluga, koje na izvestan način predstavljaju garanciju za nove uspehe. Ali, imajte na umu da je zbog Merkurove retrogradnosti neophodna detaljna i temeljna procena situacije i događanja u poslovnom okruženju.

Budite oprezni prilikom dogovaranja novih poslova. Ako je potrebno, zatražite savet ili podršku iskusnijih kolega. U periodu od 9. septembra, kada Jupiter bude u vašem polju novca, gde je već Venera prisutna, možete da ostvarite sve važnije poslovne ciljeve.

Horoskop za vreme vladavine DEVICE

Ljubav

Sve emotivne dileme koje su vas mučile dok su Jupiter i Venera bili u tranzitu kroz vaš znak, uspećete da razrešite kada se utisci slegnu i vaša osećanja iskristališu. Budite strpljivi, ne donosite ishitrene zaključke i odluke, naročito ne dok je Merkur, vaš vladar u retrogradnom hodu. On majstor da napravi iluzuju, čak i kad je direktan, a početkom septembra, kada kreće prividno unazad, još više će doći do izražaja njegove loše osobine. Privremeno udaljavanje od voljene osobe nije tako loše rešenje.

Nema potrebe da zaoštravate odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni novi susreti i ljubavna uzbuđenja. Prepustite se lepim osećanjima i uživajte u malim i velikim radostima.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje

Povedie računa o težini, jer Jupiter u znaku pojačava sklonost ka “širenju” i povećanju telesne težine. Izbegavajte masnu hranu i slatkiše, više se krećite.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.