Horoskop

HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE DEVICE: Otkrijte šta vas očekuje od 23. avgusta do 22. septembra 2016. godine

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao

Kakva konfuzija na poslovnom planu! Sve se odvija prilično haotično. Retrogradno kretanje Merkura u znaku Device gde se trenutno nalazi vaš vladar Jupiter poremetiće završetak započetih projekata. Samo nekoliko dana kasnije, prelazak Jupitera u znak Vage, nagovestiće veliki broj raznih dešavanja, najčešće kontradiktornih.

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa.

Ako želite da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak, budite jasni i precizni sa rokovima koje pomerate uz razumno objašnjenje.

Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i ne ugrozite još nečije poslovne ciljeve. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene.

devojka

Ljubav

Preosetljivi ste, a u ljubavi češće slušate srce nego razum. Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na mogućnost velikih promena posle 1. septembra.

Tragate za različitim podsticajima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini vam se da je za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najvažnije da svaka situacija bude dobro isplanirana do najsitnijeg detalja.

Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem, a ne glavom. Izbegavajte konflikte sa partnerom. Ako ste mladi ili slobodni prihvatite razne ponude, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koja donosi zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Zdravlje

Povedite računa o donjem delu kičme, ali i o bubrezima i urinarnom traktu. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da dodatno obrate pažnju na genitalne organe.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Mihailo Čukić / novosti.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.