Home Horoskop SVE O ŽENI ROĐENOJ U ZNAKU DEVICE NA JEDNOM MESTU: Njena životna...

SVE O ŽENI ROĐENOJ U ZNAKU DEVICE NA JEDNOM MESTU: Njena životna misija je da bude heroj

92
0

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvešćen’ način upoznaćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mesec, a u avgustu otkrivamo kakve su žene Device

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena životna misija je da bude heroj i obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Šta muškarci vole kod žena Orijentisana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Seks&veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna pa vaga svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekogtko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi. par Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) i voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna da da odličan savet, ali samo kada joj se traži jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari. drugarice Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji treba to da urade na diskretan način Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.