Horoskop

SVE O ŽENI ROĐENOJ U ZNAKU DEVICE NA JEDNOM MESTU: Njena životna misija je da bude heroj

Izgled

Mladalačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnjost je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi trbuh.

Stil

Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi da odiše svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi da otkriva svima i ne želi da svi to znaju.

devojka

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, kao i mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i podignuti ga.

Stil kupovine

Perfekcionistička narav Device posebno se očituje u šopingu. Ona pažljivo proverava je li s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći na odeljku zdrave hrane jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

zadovoljna.hr 

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.