Home Horoskop Konjukcija Marsa i Saturna do početka septembra stavlja sve na test snage...

Konjukcija Marsa i Saturna do početka septembra stavlja sve na test snage i izdržljivosti

72
0
U astrologiji imamo vladajuće planete horoskopskih znakova koje bez obzira na to gde su u datom trenutku na nebu, one ipak vladaju svojim znacima.

Ovih se dana na nebu susreću energični i borbeni Mars i hladni, strogi, prizemljeni i smrtno ozbiljni Saturn. Kako god okrenemo, Mars će biti primoran da sarađuje sa Saturnom, što nama na Zemlji znači da moramo umiriti energiju i obuzdati strasti, testirati snagu, izdržljivost i mudrost. U suprotnom nam se lako mogu događati situacije u kojima se zalećemo u zid i maestralno padamo na pod. Aspekt Mars konjunkcija Saturn aktuelan je do početka septembra…

 

Ništa na silu

U ovom je razdoblju poželjno biti aktivan na bilo koji način. Fizički, psihički, mentalno, duhovno. Jedni će u osvajanje planinskih vrhova, drugi će, možda i protiv svoje volje, ostajati duže na poslu, treći će provoditi sate u filozofskim raspravama. Nezavisno od afiniteta, sve akcije, radnje i borbe mogu biti maratonske, stoga je na testu kondicija, izdržljivost, ali i mir, savest, sigurnost u sebe i svoju snagu. Evo zašto su 28., 56. i 84. najvažnije godine u životu svakoga od nas Pre svake akcije treba dobrano razraditi plan i sistem delovanja te ih sagledati sa svih strana. Tek kada smo sve dobro razmotrili i svesni smo posledica, možemo krenuti prema zacrtanom cilju. I naravno – ništa na silu, premda verujem da će biti i takvih akcija. Kad je o fizičkim aktivnostima reč, preporučljivo je biti maksimalno oprezan.

Dobro razmislite na koga ćete potrošiti energiju

Za one nagle, impulsivne, nestrpljive i netaktične, ovo razdoblje može biti frustrirajuće, budući da Saturn hladi Mars i znatno ga usporava, što nam zapravo govori da energiju treba zauzdati i tek tada krenuti u bitku, svako prema svojoj natalnoj karti. Okidači ili teme mogu biti vezani uz veru, religije, razne kulture, znanje, obrazovanje, filozofiju, pravo, etiku, slobodu. Dnevni horoskop za 3.7.2016. Ovan pravi plan, Bik nervozan, Blizance zavodi Riba, Rak u saradnj sa Jarcem, Lav ima dobar stav, Nadalje, svaka bi borba trebalo da bude nadahnuta humanošću i pomaganjem, tek tada snaga dobija potpuni smisao i istinsku motivaciju pa možemo doslovno raditi dan i noć. Dobro razmislite na šta ili koga ćete potrošiti svoju dragocenu energiju, volju, entuzijazam, snagu, polet! Možemo li biti racionalniji, korisniji, konstruktivniji?

Kako smo gradili svoj put, treba li šta popravljati?

Za svakog od nas ovo može biti test na kojem ćemo imati priliku pokazati koliko zaista možemo raditi, izdržati pritisak, odgovornost, kao i koliko možemo trpeti, što automatski povlači pitanje granica i ograničenja, koje smo si odredili ili su nam nametnuti. Budući da je ovo aspekt graditelja, u ovom se razdoblju možemo baviti i pitanjem svojih stvaralačkih sposobnosti, ali u kontekstu puta koji smo do sada gradili, krećući se prema cilju koji smo zacrtali. Treba li šta popravljati, vraćati, rušiti, pa opet graditi, kakav je materijal kojim smo gradili svoj status, reputaciju? Jesmo li bili suviše strogi, bešćutni ili pak preblagi, popustljivi? Koliko smo puta išli glavom kroz zid i padali, koliko puta nismo ništa naučili iz vlastitih grešaka? A šta je sa strahovima, kompleksima, krivicom, tiranijom? zena Pokušajte se ne ljutiti na sebe zbog grešaka ili pogrešnih postupaka, umirite se i učite iz iskustva pa konstruktivno krenite dalje, bilo da je reč o starom cilju i vrhu prema kojem se penjete ili pak o nekoj novoj ambiciji prema kojoj se spremate da krenete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.