Horoskop

Konjukcija Marsa i Saturna do početka septembra stavlja sve na test snage i izdržljivosti

Srećno i oprezno!

Putem se čuvajte rupa, provalija, mraka, nedovoljno vidljivih puteva i drumova, skliskih i maglovitih predela. Sve to doslovno i metaforično. I budući da neće biti lako, posebno za one malo komotnije i neodgovornije, pokušajte da ne bežite u poroke i ne predajte se bilo čemu što vas može odvratiti s puta.

Ako već morate malo pobeći, skloniti se ili jednostavno odmoriti, onda radije praktikujte zdravije aktivnosti; na primer maratonsko gledanje filmova, posvećeno čitanje knjiga ili opsesivno slušanje muzike, koja nas ovih dana lako može zavesti, omamiti i zaista kvalitetno odvući iz surove realnosti.

horoskop-astrologija-astrosudbina-astro (76)

I kad smo već kod muzike i umetnosti, ovo razdoblje može biti i te kako plodno za sve vrste stvaraoca, koji baš na ove aspekte mogu da pišu, slikaju, muziciraju do mile volje.

S druge pak strane, možda nam svi ti begovi od realnosti neće ni trebati ili nećemo imati snage ni za što, pa ćemo mrtvi umorni i iscrpljeni pasti u krevet. I tako se može “potrošiti” ovaj aspekt, kao i na bezbroj drugih načina.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Uranovo dijete/sensaklub.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.