Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018: Energija, koju donose dani pred nama, promeniće mnoge stvari. Više zaista nemamo nijedan dobar izgovor za odlaganje obaveza. Više nemamo ni vremena ni tolerancije da i dalje ostavimo sve onakvim kakvo je trenutno. A svesni smo već dugo da neki segmenti naših života vape za promenama. Peščanik našeg vremena više nije na našoj strani, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Puno je tajni koje ste saznali u poslednje vreme. I predstavlja vam određenu tegobu svest o njima. Kao i nemogućnost da sa nekim popričate o onome što vas muči. Takođe, čini vam se kao da se svi vama obraćaju kada imaju neki problem. Što nije nužno loše, i vi volite da pomognete. Ali trenutno ste i sami u svojevrsnom haosu, a retko čujete pitanje o tome kako se vi osećate. Sumnjate u nečije dobre namere.

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018

Podznak Bik

Vaši planovi su malo usporili sa svojom realizacijom, a vi ste na korak od odustajanja. To bi svakako bilo poslednje što je potrebno da u ovom trenutku uradite. Izdržite. Stvari se uskoro bitno menjaju i za vas. Očekujete previše od osobe koju volite, a niste trenutno spremni da isto pružite. Razmislite dobro pre nego što donesete neke odluke ishitreno.

Podznak Blizanci

Sve ono što biste vi želeli u suprotnosti je sa željama vaše porodice. Ne opravdavaju i ne podržavaju neke vaše izbore. Problem datira iz prošlosti, ali tek sad otvoreno pričate o njemu. Budite sigurni u ono što želite, pre nego što stanete ispred svih kako biste to i odbranili. Poslovne obaveze će vam malo “skrenuti” misli i pomoći vam da se izborite sa trenutnom situacijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.