Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018: Peščanik našeg vremena više nije na našoj strani

Podznak Jarac

Očekuje vas dosta obaveza, i što ih duže budete odlagali biće vam teže da sve postignete. Nekoliko kraćih putovanja takođe ćete planirati, kako biste postigli sve ono što vas očekuje. Vaši prijatelji želeće da vas češće viđaju, pa ćete balansirati između njih i posla. Slobodni bi mogli da se iznenade nekim vestima. Neko od vaših prijatelja želi da vas “usmeri” ka nekome. Sledi vam nekoliko iznenađenja.

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018

Podznak Vodolija

Slobodno vreme želite da posvetite samo uživanju. Međutim, finansijska situacija vam neće dozvoliti da se previše zanesete. Borićete se protiv nekih uverenja. Shvatate da ste verovali u neke iluzije. Rastrzani ste između posla i porodice, koja vam zamera da nemate dovoljno vremena za njih. Od vas se očekuje da učestvujete u nekim porodičnim planovima, iako uporno to pokušavate da izbegnete.

Podznak Ribe

Previše je promena koje želite da učinite, ali ne nailazite na odobravanje vaše okoline. Što je, verovatno, i najveća promena za kojom žudite. Da manje pažnje obraćate da to šta drugi pričaju. Korak po korak, ništa nije previše daleko od vas. Vama draga osoba može imati neke porodične probleme, ali neće želeti da vam otkriva o čemu se tačno radi. Studenti će imati puno obaveza, i ozbiljno će se posvetiti svojim planovima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.