Dnevni horoskop za 9. maj 2018
Dnevni horoskop za 5. maj 2018.

Dnevni horoskop za 5. maj 2018. Današnji dan posvetite komunikaciji s bliskim osobama, a slobodni i bez obaveza, posebno oni koji dugo nisu osetili ubod Kupidonove strele, mogu danas da očekuju iznenadan atak.

Naime, svojom pozitivnom energijom privući ćete ljude slične sebi, prijaće vam razgovori, a simpatije idu uporedo s tim, pa koga zadese… Srce zna najbolje, piše današnji dnevni horoskop.

Obnovite životnu strast, kao i fizičku, šanse se danas otvaraju, a na vama je da uključite sva čula i pokažete se u najboljem svetlu. Svi ostali, koji ste u vezi ili braku, danas provedite dan u zajedničkim aktivnostima i pravljenju planova za nastupajuće leto.

Želimo vam ugodan dan.

Ovan

POSAO

Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.

LJUBAV

Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan

ZDRAVLJE

Počnite sa fizičkim aktivnostima.

Dnevni horoskop za 5. maj 2018.
Dnevni horoskop za 5. maj 2018.

Bik

POSAO

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.

LJUBAV

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

Blizanci

POSAO

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

LJUBAV

Ako ste slobodno, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.