Home Nedeljni horoskop NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020. Blizanac da obrati pažnju...

NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020. Blizanac da obrati pažnju na ljubavne odnose, Rak nervozan, Strelcu sledi uzudljiv ljubavni period

5433
0
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.

NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020. Ovan u sukobima, Bik da se potrudi oko partnera…

Blizanac da obrati pažnju na ljubavne odnose, Rak nervozan, Strelcu sledi uzudljiv ljubavni period, za Novosti piše Suzana Ban. PROČITAJTE šta vas narednih nedelju dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN (21.3. – 20.4)

POSAO Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu se iskomplikovati. LjUBAV Intrigira vas neko nov i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu. ZDRAVLjE Premor.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021. GODINE: Bika očekuje pojačana energija ljubavi, a Lav postiže sve

NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.
NEDELjNI HOROSKOP OD 13. DO 20. DECEMBRA 2020.

BIK (21.4. – 21.5)

POSAO Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike, ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje. LjUBAV U odnosu s voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno. ZDRAVLjE Malaksalost.

Godišnji horoskop za 2021. pronađite ovde!

BLIZANCI (22.5. – 21.6)

POSAO Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, bolje je da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Tranziti planeta donose vam šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno realizujete. LjUBAV Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može poremetiti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici. ZDRAVLjE Nesanica.

RAK (22.6. – 22.7)

POSAO Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podležite pritisku i ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge. LjUBAV Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti. ZDRAVLjE Nervoza…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.