Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020. Nesporazumi, neugodni razgovori i...

Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020. Nesporazumi, neugodni razgovori i vrlo čudna dešavanja koja Neptun, vladar iluzije može doneti.

222
0
Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020.
Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020.

Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020. Dosta tajni i sakrivenih poruka, neizrečenih reči i emocija mogu da ovu sedmicu naprave vrlo konfuznom…

U nastavku teksta za sajt mogujatosama astrolog Nataša Panić otkriva šta očekuje vaš horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Već duže vreme planeta Neptun nije pravila nikakve aspekte sa drugim planetama na nebu. Ove nedelje se aktivira, te negativni aspekti sa Suncem i Merkurom mogu doneti tokom sedmice, naročito u poslu i komunikaciji, nesporazume, neugodne razgovore  u kojima istina nije u prvom planu i vrlo čudna i neobična dešavanja koja samo Neptun kao vladar iluzije može doneti. Dosta tajni i sakrivenih poruka, neizrečenih reči i emocija mogu da ovu sedmicu naprave vrlo konfuznom. Pored ova dva napeta aspekta, desiće se i dva lepa  a koji se tiču muške energije i snage, izražene volje i želje za konkretizacijom, najviše u odnosima i Venerinog aspekta sa Plutonom koji će obojiti vikend jakim emocijama i strašću u emotivnim odnosima.

Godišnji horoskop za 2021. pronađite ovde!

Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020.
Nedeljni horoskop od 7. DO 13. decembra 2020.

OVAN

Ljubav: Tokom sedmice najsrećniji i najproduktivniji dan može biti četvrtak, kad imate podršku Sunca, pa snaga i vitalnost je na visini zadatka. A zadatak jeste da se konkretizujete  vezi emotivnog odnosa do kojeg vam je stalo. Kako  vas u četvrtak podržava i Mesec na nebu, dodaje strasti i želju da budete bliskiji sa nekim. Ako ste u vezi, odlična sedmica za intenziviranje odnosa i produbljivanja poverenja. Posao: Nema većih promena na poslovnom planu. Ipak, pred kraj nedelje može se aktivirati neki konflikt sa ljudima sa kojima radite i to zbog brzih odluka ili nerazumevanja u komunikaciji. Moguće je da isto govorite ali na drugačiji način. Pripazite kako se ponašate prema kolegama. Zdravlje: Moguće je da vam se aktivira nesanica ili  da imate problema na psihičkom nivou. Previše brinete.

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. Ovan ima podršku bliskih ljudi, Bik priželjkuje promene, Blizanac razmišlja o porodici

BIK

Ljubav: Ova nedelja je idealna za ulazak u novi odnos. Imate lepe ljubavne aspekte aktivirane a i druga strana je zagrejana i spremna za naredni korak. Ako ste u vezi, naročito za vikend imate dobru komunkaciju i lagan odnos koji se intenzivira. Pojačana seksualnost. Posao: Zvezde, a naročito Mesec ove nedelje vas podržavaju u završavanju poslova. Aktivira se i u pozitivnom smislu kuća novca, te veći dobici i novi poslovi su na vidiku. Zdravlje: Pripazite na organe u donjem selu stomaka, mokraćne kanale i mehur, naročito.

BLIZANCI

Ljubav: Moguće je da budete uhvaćeni u laži. Ili da ne mislite to što govorite. Problem u komunikaciji sa partnerom je izvestan naročito tokom vikenda. Trebalo bi da razmislite šta dobijate sakrivanjem istine. Ukoliko ste slobodni ili pak želite ući u novi odnos, pričekajte sledeću sedmicu, jer konfuznost i nejasnost u emotivnom delu vas sprečava da iskreno uđete u odnos. Posao: Za razliku od ljubavne oblasti, poslovna vam je u uzlaznoj energiji. Mnogo posla a i zadovoljstvo obavljenim poslovima daje vam sigurnost. Potrebno vam je da se više krećete i da imate komunkaciju sa više ljudi, da radite više poslova, a sad vam se ukazuje prilika. Samo napred. Zdravlje: Dobro.

RAK

Ljubav: U emotivnom smislu imte velike oscilacije, od potpune ravnodušnosti i okrenutosti poslu od početka sedmice do euforije i strastvenih izliva emocija krajem nedelje. Akos te u vezi, partner sigurno ne može da vas prati, pa je i nervozan, a ako ste slobodni, morate poraditi na svojim unutrašnjim stanjima i željama vezano za ljubav i odnose. Posao: Usmereni ste na cilj a to je verovatno neki zadatak ili poslovni projekt koji ste dobili, a koji želite završiti u datom roku. Sve ide po planu, jer ste sami zagrejani za to. U poslu ste potpuno i to vam sada prija. Zdravlje: Proverite hormonalni status…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.