Home Mesečni horoskop MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. Ovan ima podršku bliskih ljudi, Bik priželjkuje...

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. Ovan ima podršku bliskih ljudi, Bik priželjkuje promene, Blizanac razmišlja o porodici

592
0
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020. GODINE Ovan uživa podršku bliskih ljudi, Bik priželjkuje promene, Blizanac razmišlja o porodici, Rakovima nedostaje poslovnih uspeha…

Lavovima poslovne ponude, Devica sreće osobu iz prošlosti, manji problemi na posklu za Vage, Škorpijama moguć zanimljiv susret, piše mogujatosama.rs

OVAN

Zauzeti Ovnovi će u mesecu decembru biti suočeni sa velikim odlukama na ljubavnom polju. Mnogi brakovi će biti u krizi, i biće prisutno nerazumevanje između partnera. Problemi se uglavnom tiču finansija, ali mogu se pojaviti i sukobi koji su u vezi vaspitanja dece. Podršku i utehu, kao i korisne savete, pružiće vam roditelji ili bliski prijatelji. Možda je najbolje da se na neko vreme odmorite od svega i da provedete dan ili dva sami, sa svojim mislima, kako biste pronašli adekvatno rešenje. Slobodni Ovnovi će upoznati stariju osobu, sa kojom će imati sjaju komunikaciju. Savetuje se da ne prenagljujete sa odlukama o vezi i da usporite. Upoznajte se dobro sa osobom, pa tek onda preduzmite drugi korak.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021. GODINE: Bika očekuje pojačana energija ljubavi, a Lav postiže sve

Što se tiče poslovnog apekta, decembar je mesec u kome se računi svode i završavaju. Savetuje se da izmirite sva dugovanja, a ako ste u mogućnosti, otplatite stare kredite ili neizmirene račune. Troškovi će biti veliki, ali osetićete olakšanje nakon toga. Decembar nije sjajan za započinjanje novih projekata i poslova, pa bi bilo dobro da sačekate sledeću godinu. Zadržite trenutni posao i usporite sa poslovnim odlukama, nekada je najbolje da sačekate da sve dođe na svoje mesto. Zdravlje je stabilno, savetuje se da nastavite da budete fizički aktivni i da budete što češće u prirodi.

Godišnji horoskop za 2021. pronađite ovde!

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.
MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.

BIK

Bikovi se u decembru suočavaju sa problemima na ljubavnom polju, od kojih su dugo bežali. Moguće je da ćete otkriti neverstvo u svojoj vezi, i to može veoma da utiče na vaše samopouzdanje. Partner se pomalo udaljio od vas, pa ako želite da povratite poverenje i izgubljenu strast, na tome bi trebalo da radite u narednom periodu. Iskrena komunikacija može da dovede do razrešenja problema, ali mnogi parovi neće opstati, bez obzira na sav uloženi trud. Posle lošeg perioda, otvoriće vam se novi putevi, u kojima ćete ponovo uživati. Slobodni Bikovi upoznaće osobu sa kojom će imati mnogo toga zajedničkog, pa je moguće da ćete se zbližiti i ući u romantični odnos. Bikovi će u decembru da razmišljaju o promeni posla, ali nije pravi trenutak za radikalne promene. Imate želju da napredujete i smatrate da vaš posao nije dovoljno plaćen, ali ako zanemarimo materijalni aspekt, u ovom mesecu, treba da sačuvate svoju sigurnost i da budete staloženiji. Pod stresom ste, i zbog privatnih problema, pa se sve odražava u poslovnom aspektu. Budite ljubazniji prema svojim kolegama, ali i prema nadređenima, kako ne biste ušli u još veće probleme. Bilo bi dobro da se odmorite i relaksirate.

BLIZANCI

Blizanci će u decembru pokušati da izglade odnos sa partnerom i uspeće u tome. Komunikacija je na boljem nivou, jer ste konačno otvorili sve karte. Iskrena komunikacija treba da vam bude na prvom mestu. Partneru je stalo do vas i uradiće sve samo da budete zadovoljni i srećni, ali nekada je potrebno da iskreno pričate o tome šta vas muči. Mnogi Blizanci će u ovom mesecu razmišljati o proširenju porodice. U decembru imaćete mnogo susreta sa porodicom i prijateljima i uživaćete u zajedničkom vremenu. Slobodni Blizanci žele da upoznaju svoju srodnu dušu, ali im to ne ide trenutno od ruke, pa je važno da se opuste i da ne forsiraju. Zabavljajte se i uživajte u slobodi. Poslovna sfera je bolja nego prošlog meseca, a postoje i poslovne nove koje možete očekivati polovinom decembra. Pružiće vam se prilika da napredujete i treba to da iskoristite. Ovog puta ne treba da razmišljate samo o materijalnim stvarima i o većoj plati, već treba da vidite da li će naredni posao biti konstruktivan za vašu dalju karijeru. Što se finansija tiče, imaćete dosta troškova, ali i dobitaka, pa će se finansije izbalansirati. Čeka vas dobar poslovni period, pa ne treba mnogo unapred da brinete. Čuvajte se prehlade, unosite što više vitamina.

RAK

Rakovi će u decembru imati priliku da mnogo vremena provode sa svojim voljenim osobama. Osećate se dobro i radujete se zajedničkim trenucima sa porodicom. Odnos sa partnerom je odličan, i uživaćete u harmoničnim i skladnim trenucima. Za vas je ovo mesec koji će proći u planiranju, pa ako imate ideje da sa partnerom negde putujete, kupujete nekretnine ili investirate, ovo je povoljan period. Ljubav i nežnost su vam na prvom mestu, i to će izgraditi čvrst i iskren odnos kome ste dugo težili. Slobodni Rakovi će uploviti u romantičnu vezu sa osobom koju već dugo poznaju i prijaće im pažnja suprotnog pola. Poslovni aspekt nije onakav kakav ste očekivali, ali imajte na umu da neke stvari vredi čekati. Decembar za vas nije mesec u kome ćete dobiti povišicu ili u kome ćete dobiti željenu poziciju na poslu, ali svakako je sada period da pokažete svoje prave kvalitete i da pokažete šta sve znate i možete. Početkom sledeće godine, sav trud će se isplatiti, zato je sada važno da date sve od sebe i da zablistate u poslonoj sferi. Mogući su problemi sa krvnim sudovima. Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.