Dnevni horoskop za 14. maj 2018.
Dnevni horoskop za 14. maj 2018.

Dok nam se neki uvuku pod kožu za tili čas i čine sve da tu i ostanu, postoje i oni koji se isto tako lako podvuku, ali sa kojima je biti u ljubavnoj vezi pravi napor. Koliko god da nam je stalo, njihov kaakter je takav da nam u ljubavi otežava posao. Ovakve osobine imaju veze i sa onim što nam kaže horoksop. Zato bi bilo korisno da u nastavku pročitate šta imamo da vam kažemo po ovo pitanju.

Otkrijte koja 4 horoskopska znaka je skoro nemoguće voleti, piše mogujatosama.rs.

Devica

Device su hladne, proračunate, sklone da svakog analiziraju do detalja, i jako teško se otvaraju prema drugima, što su sve osobine sa kojima se ni najmanje nije lako izboriti. Naravno, u ljubavnoj vezi se stvari tek komplikuju jer voleti nekog znači biti sa njim i blizak, što je sa osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku skoro nemoguće ostvariti.

Device ne veruju ljudima, sve drže na odstojanju, i jednistavno ne umeju da se prepuste emocijama. Njihova analitička priroda i cepidlačenje u svemu, pa i u ljubavnim odnosima, ih u tome sprečavaju.

Na kraju krajeva, one su same sebi dovoljne, i svi koji pokušavaju da ih zavole znaju koliko je to teško, jer Device svakim svojim pogledom i postupkom odbijaju od sebe.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je po svojoj osnovnoj definiciji takav da podleže strastima, što u ovom slučaju ne pominjemo u pozitivnom kontekstu, i autodestruktivan je. To na toliko različitih načina znači da je Škorpiju teško voleti.

Skoro svaka potencijalna nesuglasica u vezi, kojih uvek ima, je stopostotna šansa da osoba rođena u ovom znaku odreaguje burno, svaki put kada makar i posumnja na preljubu, makar se ona i nije desila, kreće pasivna agresija i pritisak koji je jako teško izdržati. Ili se uopšte ne mora raditi o prevari, dovoljno je da Škorpija pomisli da ste je na neki način izdali, ili da niste bili verni sledbenik njenih zamisli.

Pomenuli smo da Škorpija uvek reaguje impulsivno i da ne može da kontroliše svoje strasti. Takođe može biti i jako surova i oštra na rečima, pa kad se sve to sabere, nije nelogičan zaključak da voleti osobe rođene u ovom znaku nije baš najlakša stvar na svetu.

Retko kome prirastu za srce: 4 horoskopska znaka koja je mnogo teško voleti

Strelac

Zabavan, uvek prijateljski raspoložen, nasmejan, avanturista, pun energije – verovatno se pitate po kojoj logici je teško voleti Strelca? I pitanje je na mestu – Strelac je fantastičan izbor ukoliko hoćete da se zabavite, dakle kada su ljubavni odnosi na kraće staze u pitanju, ili prijateljstvo sa povlasticama, ali ako se opustite i pomislite da bi tu moglo da bude nešto ozbiljnije, onda kreće vaša muka i spoznaja da je osobu rođenu u ovom znaku na ovaj način teško voleti.

Kada Strelac omiriše da želite da ga ukalupite u ozbiljnu vezu, nestaće brzinom svetlosti, jer njemu treba stalna promena i nova uzbuđenja. Koliko god da ste mu dragi, jednostavno mu niste dovoljni. A najgore što možete da uradite jeste da ubedite sebe da će se zbog vas promeniti.

Jedini period kada je Strelca lakše voleti, i kada ta ljubav biva uzajamna, jeste kada osoba rođena u ovm znaku dođe u srednje godine, i kada je već dosta toga prošla i iskusila.

Blizanci

Ni sa Blizancima nije lako. Oni će vam dopustiti da ih lako zavolite, ali vam neće biti lako da ih volite! Njihova ambivalentnost je u osnovi njihove prirode. Igraće sa vama stalno igrice toplo-hladno, i kad vas budu oduševili, sledeći njihov postupak vas može dovesti do očaja.

Blizanci zaista jesu dvolični, i mnogi ne mogu da pobegnu od sebe, partneri sa kojima stupaju u ljubavnu vezu nikad ne znaju na čemu su, a što jer nagore taman kada odluče da na sve stave tačku, Blizanci urade nešto zbog čega se osobe rođene u ovom znaku predomisle.

Tako da, ako ste u vezi sa Blizancima, i samo znate da vam nikad nije uzvraćeno onoliko koliko dajete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.