Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018: Peščanik našeg vremena više nije na našoj strani

Podznak Rak

Vaši planovi, za koje ste verovali da su skriveni od drugih, polako se otkrivaju. Nesmotreno ste se odali, nekim rečima i postupcima. Međutim, neće vam se zameriti zbog toga. Neko vama blizak pomisliće da više nemate poverenja u njega, pa se potrudite da objasnite zbog čega vam je bilo potrebna osama i tišina. Neko od prijatelja prolazi kroz ljubavni “ringišpil” i trebaće mu vaši saveti.

Nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018

Podznak Lav

Malo ste se “zaneli” sa nekim postupcima, ne razmišljajući šta će neko vama blizak misliti o tome. Usporite malo i proverite kako su vama bliske osobe. Ne pazite baš uvek o rečima koje izgovarate, a koje mogu povrediti druge. Rastrzani ste između onoga što morate da uradite i onoga što želite. Imaćete malo slobodnog vremena, a puno planova.

Podznak Devica

Shvatili ste da ste puno očekivali od voljene osobe, a da niste to i dobili. Zamerićete neke stvari, neka obećanja koja su ostala samo reči i promenićete mišljenje o nekim bitnim stvarima. Polako gubite sloj magle i idealizovanja. A to može zasmetati voljenoj osobi, koja ne želi da uvidite njene “mane”. Svakako da ste svesni da ni vi niste savršeni, i da se i vama nešto može zameriti. Iskreni razgovor jedino je što može pomoći da se situacija reši u obostranu korist.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.