Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020. Ovan zabrinut, Bik ulazi u gužvu, Blizanci povucite ručnu, Rak nestrpljiv

VAGA Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Posao

Očekujete brzu realizaciju ali stvari se komplikuju. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti, ali budite oprezni – sve što ovih dana budete pokušali, vratiće vas na početak.

Gubite dragoceno vreme, otvara se šansa da počnete nešto novo.

Ljubav

Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koje su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije mali nesporazum preti da preraste u veliki problem.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

ŠKORPIJA

Posao

Svesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promeniti, pa vas iščekivanje i neizvesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne mislite na nešto što se još nije desilo. U susret vam dolaze mnogobrojne prilike i poznanstvo s mlađom osobom koja ima načina da vam profesionalno pomogne.

Iscrpljuje vas iščekivanje i neizvesnost

Ljubav

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi, jer oboje ste krivi. Uzrok svega leži u tome što prećutkivanjem propuštate priliku da iskrenim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče.

Zdravlje

Čuvajte leđa.

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

STRELAC

Posao

Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane, imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

Tenzija, promena situacije, kolebanje…

LJubav

Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da vaš partner, kao i vi, ima svoje potrebe i da je nekada neophodno da mu popustite, čak i kada nije u pravu.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Glavobolje…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.