Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020. Ovan zabrinut, Bik ulazi u gužvu, Blizanci povucite ručnu, Rak nestrpljiv

RAK Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Posao

Muči vas nestrpljenje, sve biste sad i odmah. Dok se tako bespotrebno trošite i nervirate, vreme prolazi, a ništa ne postižete. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Kontrolišite promenljivost raspoloženja kako biste izbegli moguće komplikacije.

Nestrpljivi ste i bespotrebno se trošite, jer ništa ne postižete…

Ljubav

U partnerskim odnosima vlada nekakvo zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne.

Zdravlje

Proverite krvni pritisak.

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

LAV

Posao

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ove dane za kratak odmor kako biste temeljno osmislili na koji način je najbolje da se ubuduće organizujete.

Odložićete mnoge aktivnosti i prepustiti odgovornost saradnicima, odmorite se.

Ljubav

Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše ponašanje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

Zdravlje

Nesanica.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

DEVICA

Posao

Možete da računate na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika pa, iako slavite malu pobedu, istovremeno ste i uvređeni.

Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora!

Ljubav

Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje, jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Prehlada…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.