Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. Ovan rešava probleme, Bik ne treba...

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. Ovan rešava probleme, Bik ne treba da donosi važne odluke, Blizanci imaju promenljive finansije, Rak se odljubljuje

196
0
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. Sekstil Meseca i Marsa ovog četvrtka donosi jednu lepu harmoničnu energiju koja će u nama probuditi emocije i razumevanje za druge, posebno za voljenu osobu.

Mesec danas prelazi u znak Raka, što je inače znak njegovog sedišta, gde se oseća dobro i mirno. Dakle, dan je rezervisan za pojačane emocije, razum i osećajnost skladno delaju, ozbiljni smo i postupamo zrelo i staloženo piše današnji dnevni horoskop

OVAN

POSAO Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. LJUBAV U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. Ovan da se aktivira, Bik da manje brine, Blizanci su srećni u ljubavi, Rakovi ne budite lakomisleni

BIK

POSAO Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja. LJUBAV Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

BLIZANCI

POSAO U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima. LJUBAV Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. LJUBAV Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.