Coronavirus

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. Ovan rešava probleme, Bik ne treba da donosi važne odluke, Blizanci imaju promenljive finansije, Rak se odljubljuje

STRELAC Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020.

POSAO

Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

LJUBAV

Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Ukočenost.

JARAC

POSAO

Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unapred niste obezbedili nečiju podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što je reč o samo poslovnom rešenju.

LJUBAV

Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

VODOLIJA

POSAO

Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocenjuju vašu ulogu u različitim situacijama.

LJUBAV

Ljubavni rebus je ponekad nemoguće rešiti bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.

ZDRAVLJE

Nema promena.

RIBE

POSAO

Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima.

LJUBAV

U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Dobro se osećate.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.