Coronavirus

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. Ovan rešava probleme, Bik ne treba da donosi važne odluke, Blizanci imaju promenljive finansije, Rak se odljubljuje

LAV Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020.

POSAO

Umete dobro da se organizujete. Vaše obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji vas obavezuju na poslovnu saradnju.

LJUBAV

Dok vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

DEVICA

POSAO

Delujete uznemireno i to delimično se odražava na vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja. Nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć.

LJUBAV

Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019.

VAGA

POSAO

U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.

LJUBAV

Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

POSAO

Ne želite da rizikujete, ali samo brža akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove.

LJUBAV

Neko će vas obradovati pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Napetost.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.