Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. Ovan da se aktivira, Bik da...

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. Ovan da se aktivira, Bik da manje brine, Blizanci su srećni u ljubavi, Rakovi ne budite lakomisleni

219
0
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. Sekstil Meseca i Venere donosi dan prepun emocija. Izazovan je jedino aspekt egzaktnog kvadrata retrogradnog Marsa u Ovnu i Plutona u Jarcu.

Kod mnogih javlja se neki strah, nesigurnost, i bojazan koja može da eskalira u jake problematične misli koje su prepune besa. Potrudite se da danas kontrolišete svoje misli i vodite ih ispravnim putem ka svetlosti jer biće to teška borba, ali ukoliko budete svesni sve vreme svojih misli i dela, ne bi trebalo da bude problema, piše današnji dnevni horoskop  

OVAN

POSAO Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. LJUBAV Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite. ZDRAVLJE Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

Horoskop: Venera u Devici do 28 OKTOBRA 2020. Pred nama je period pun ljubavi, nežnih i lepih osećanja

BIK

POSAO Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku. LJUBAV Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate. ZDRAVLJE Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020

BLIZANCI

POSAO Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. LJUBAV Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate. ZDRAVLJE Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

RAK

POSAO Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. LJUBAV Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Dok to postoji, nema potrebe da brinete! ZDRAVLJE Izbegavajte preterivanje u hrani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.