Ljubavni horoskop za oktobar 2020.
Ljubavni horoskop za oktobar 2020.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. godine najavljuje i jedan divan susret za rođene u znaku Lava – evo gde vas čeka osoba s kojom ćete, konačno, “kliknuti”!

Ovnovi dozvolite da neke stvari ostanu u prošlosti, Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu, Vaga se ljuti bez potrebe, za Wannabe piše Brankica Milošević.

OVAN

Ne preispitujte prošlost voljene osobe, čak i ako ste u ovom periodu suočeni sa problemima koji iz te prošlosti proizilaze. Budte na strani partnera i ukažite mu poverenje – uz vašu punu podršku, sam će pronaći rešenje i prevazići obrasce koji smetaju i njemu i vašem odnosu.

Vašem temperamentu je stalno potrebno obuzdavanje, a sada je važno da ostanete strpljivi i ne dozvolite da vas emocije preplave i dovedu do ishitrenih reči i akcija.

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2020. GODINE: Strelca prati sreća, Bik na ljubavnom ispitu, Lav će biti pobednik!

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem osećanja mogli početi da se ponašaju iracionalno – možete se naći u situacijama da istupate i preuzimate inicijativu kad treba da mirujete i da se strpite, ili da oklevate kada treba da preduzmete neku akciju. Šaljete nejasne poruke osobama koje vam ukazuju pažnju, pa ne treba da se čudite ako se neko ko je bio zainteresovan ohladi i povuče.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Ljubavni horoskop za oktobar 2020.
Ljubavni horoskop za oktobar 2020.

BIK

Harmonija i razumevanje u partnerskim odnosima vladaju tokom oktobra. Izrazite svoja osećanja, podelite sa partnerom svoje bojazni, očekivanja i želje i radite na postavljanju zajedničkih planova.

Sve što sada pokrenete zajedno, ići će vam od ruke u budućnosti. Ukoliko vam partner skrene pažnju na neke vaše stavove i ponašanja, primite to kao savet, a ne kao kritiku i potrudite se da se korigujete, tako ćete preneti emotivnu harmoniju i na druge važne lične i porodične odnose.

Slobodni Bikovi sa mogu naći pod pritiskom osećanja, naročito ako im neka osoba već duže vreme skreće pažnju, a odnos je kompleksan i nedefinisan.

Nemojte čekati da pritisak postane nepodnošljiv, jer ćete podleći impulsima i izgovoriti stvari koje mogu bolje i bezbolnije da se definišu i iskomuniciraju.

Uradite ono što je potrebno da se dobro osećate sami sa sobom, pa ćete i odnose sa drugima regulisati na zadovoljavajuć način.

BLIZANCI

U partnerskim odnosima nastupa turbulentan period, ispunjen napetošću i nepirijatnim emocijama. Biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa partnerom, dosadašnji kompromisi prestaju da funkcionišu i svako „vuče“ na svoju stranu. Ukoliko želite da sačuvate odnos, bolje je da se distancirate i pozabavite sobom, nego da se upuštate u besmislene i nekonstruktivne rasprave. Rešenje ćete naći kada budete mogli da posmatrate stvari hladne glave, iz šire perspektive.

Slobodni Blizanci blistaju šarmom u ovom periodu – romantika i senzualnost su svuda oko vas, a vaša uobičajena skeptičnost po pitanjima srca, prosto se topi.

Pokažite svoju ljubaznost, toplinu, inteligenciju, povežite se sa onima sa kojima delite interesovanja i vrednosti. Ne analizirajte previše ono što se dešava, prepustite se događajima i pusite da idu svojim tokom. Ako budete pokušavali da upravljate, kontrolišete, procenjujete – napravićete grešku…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.