Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020. Ovan da se aktivira, Bik da manje brine, Blizanci su srećni u ljubavi, Rakovi ne budite lakomisleni

LAV

POSAO

Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.

LJUBAV

Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Horoskop: Venera u Devici do 28 OKTOBRA 2020. Pred nama je period pun ljubavi, nežnih i lepih osećanja

DEVICA

POSAO

Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte, imate pravog partnera kraj sebe!

ZDRAVLJE

Bavite se fizičkom aktivnošću.

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2020.

VAGA

POSAO

Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV

Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju vedrim sadržajima.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

ŠKORPIJA

POSAO

Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV

Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima sa svojim partnerom. Ako ste trenutno sami, opustite se sa prijateljima.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Nalazite se u sjajnoj formi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.