Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Jesenja ravnodnevnica nas uvodi u mnogo ozbiljniji ton. Počinje sezona Vaga koja će trajati od 22. septembra do 22. oktobra.

Generalno, Vaga donosi svest o važnosti zadovoljstva, lepote i razmene ugodnosti. Ova sezona Vaga, međutim, ima mnogo ozbiljniji ton – i nekoliko surovih realnosti. To je sve zahvaljujući trenutnom tranzitu retrogradnog Marsa i nadolazećeg retrogradnog Merkura pišu Stil.kurir.rs/Harpeersbazar

Imati i Merkur i Mars retrogradno istovremeno, znači da imamo više nego obično problema koje treba preispitati. Kada je Mars – planeta akcije, želje i agresije – retrogradan, on traži od nas da pregledamo načine na koje koristimo svoju energiju. Kada je Merkur, planeta komunikacije, retrogradan, voli da nas navodi da pomislimo da smo sve shvatili.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Tokom ovog tranzita detalji se iskrivljuju, poruke nestaju, a činjenice se gube kada su nam najpotrebnije. Ali nisu svi retrogradni Merkuri jednaki; neki proteknu bezbolno, gotovo da ih ne primetimo, dok drugi, poput ovog koji dolazi pravi pustoš po našem rasporedu i strpljenju. Ovaj retrogradni Merkur nije cvetno polje. Sa sobom će doneti nepredvidive, neviđene, nestalne događaje za koje ne možemo biti spremni – ali ni zbog njih ne bismo smeli biti iznenađeni.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Čak i pre nego što retrogradno krene, od 5. do 20. oktobra, Merkur će biti u napetoj vezi (opoziciji) sa Uranom, planetom razdora, promena i inovacija. Ova kombinacija naglašava neobično i inventivno, koliko i haotično i ometajuće, ali ne sluti na dobro za stvari koje teku glatko ili dosledno.

13. oktobra, usred ovog haosa, Merkur će se zaustaviti retrogradno. Do tog trenutka, Merkur je u situaciji koja dodatno usporava prikupljanje informacija dok sedi na kvadratu do Saturna, planete prepreka i zastoja.

Dakle, uz sve rečeno, evo kako možete očekivati da će ova sezona Vaga uticati na vaš horoskopski znak.

 

OVAN

Glavni trenuci u karijeri pomažu vam da shvatite svoj uticaj, moć i svrhu. Kraj septembra jasno pokazuje da je vredeo napor koji ste uložili penjanjem na svaku profesionalnu planinu. Kako se oktobar razvija, sa sobom donosi retrogradni Merkur koji želi da preispitate svoje zajedničke ugovore, izmirite račune koje možete i napravite mesto za neke neočekivane stvari.

BIK

Kraj septembra vam pomaže da razjasnite koliko ste truda uložili u postizanje svojih dugoročnih ciljeva i sa koliko unutrašnjih kritičara morate da se borite na putu. Posao koji ste uradili na sebi možda neće biti spolja toliko vidljiv vama, ali u tome je poenta. Sredinom oktobra, pokušajte da vas ne zanese nečiji tuđi haos, jer nećete uspeti da im pomognete. Dok će vas retro Merkur učiti, vaši partneri imaju nešto važno da vam saopšte – možda će vam trebati više napora nego obično da biste shvatili njihovu poruku.

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

BLIZANCI

Kraj septembra će ispitati vašu kreativnost. Nesuglasice bi mogle biti češće, ali to vam neće pomoći da završite svoje zadatke. S obzirom na to da vas očekuje naporni radni raspored do sredine oktobra, neophodna je fleksibilnost. Retrogradni Merkur jasno pokazuje da morate da se manje brinete o tome kako tradicionalno obavljate stvari i više se fokusirate na to šta možete da uradite sa onim što imate.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

RAK

Uz pregled vaših najvažnijih profesionalnih projekata koji su u toku, budite sigurni da ćete poslednje dane septembra provesti zadovoljavajući svoje potrebe. Vi niste mašina i ako se prema svom telu ponašate tako, ono će se pobuniti. Oktobarski retrogradni Merkur želi da vam pomogne da usavršite stvari koje vam donose neočekivana zadovoljstva. Sa malo toga što je predvidljivo, stres uvek možete prekinuti pauzom, iscrpljenost, odmorom. Što više ulažete u ono u čemu je lako uživati, to se vaša kreativna energija više obnavlja…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.