ASTRO

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

STRELAC

Kraj septembra traži od vas da budete više od posrednika onima kojima je to potrebno, traži da razumete budućnost koju pokušavate da izgradite sa drugima i kako u ovom trenutku moraju izgledati lične interakcije da bi se to dogodilo. U nekim slučajevima morate odložiti iznošenje svojih stavova, ali na kraju, poverenje koje izgradite vredi. Kako se oktobar bliži, od vas traži da imate otvoren um kada se suočavate sa svojim unutrašnjim kritičarima. Vreme je za nove taktike kada se preispituju stara ponašanja i načini samosabotiranja. Pokušajte da iznenadite ustaljene navike masivnim dozama humora, skretanjem i saosećanjem.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

JARAC

Srž problema je dom. Ne uzimajte nikakve informacije zdravo za gotovo, čak i ako su dostavljene u manje poželjnom tonu. Kako se oktobar razvija, retrogradni Merkur vas navodi da pregledate društveni život i sa sobom donosi i neke neočekivane skupove.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

VODOLIJA

Do kraja septembra, prepreke na vašem putu postaju jasne. Iako nekoliko razgovora testira vašu sposobnost da ostanete hladni, u ovoj fazi vam više odgovara da ne trošite previše svog rezervoara na put koji je unapred izgubljen. Kako se bliži retrogradni Merkur sredinom oktobra, vaše profesionalne uloge pretrpeće nekoliko neočekivanih promena. Malo dodatnog strpljenja pomaže vam da pažljivo zaobiđete haos na koji biste inače naleteli.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RIBE

Kako se oktobar razvija, fokus se prebacuje na vaše dugoročne planove i sve nepredviđene promene koje će na njih uticati. U ovom trenutku godine najbolje je da ne budete previše čvrsto vezani za vreme i više fokusirani na kvalitet onoga što stvarate. Dani oktobra će proći ali dobar posao uvek predstavlja test vremena.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.