ASTRO

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

LAV

Kraj septembra vam pomaže da donesete važnu odluku o dugoročnom planu. Sigurno ćete se malo zagrejati dok pokušavate da sve razjasnite, pa budite više usredsređeni na poštovanje istine nego na pobedu u bici. Kako se oktobar bude razvijao, možda ćete osećati neobjašnjivu želju da redizajnirate svoj životni prostor ili pregovarate o porodičnim obavezama. Želite malo više slobode nego obično od uloga koje tradicionalno ispunjavate drugima. Zapamtite da uvek možete sebi dati tajm-aut.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

DEVICA

Problemi zahtevaju vaše vreme i pažnju krajem septembra. Ako vam finansijska pitanja predstavljaju izazov da budete otvoreni, ovo će biti vaša prilika da prevaziđete te strahove. Kako se oktobar razvija, retrogradni Merkur se fokusira na promene koje se dešavaju u vašem svakodnevnom životu.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

VAGA

Kraj septembra pomaže vam da razjasnite granicu ili dve sa voljenima. Potrebe onih za koje brinete ne mogu postati važnije od vaših. Iako tenzije u vezi mogu da vam “okrenu stomak”, suočavanje sa njima daje vam snagu. Kako se oktobar razvija, a Merkur sebe predstavlja retrogradnim, vi istražujete sitnice i analizirate vaše finansijsko stanje. Uz neočekivane promene budžeta, budite sigurni da ne trošite ušteđevinu na bilo šta što zaista ne želite ili vam nije potrebno.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ŠKORPIJA

Ukoliko ste bili zauzeti sagledavanjem svojih poslovnih uspeha i neuspeha, kraj septembra dolazi s darom jasnoće oko toga koje tačno točkove treba podmazati. Kako se oktobar bliži, Merkur se retrogradno razvija kroz znak Škorpije. Ostavljate jak uticaj koji se ne može lako zaboraviti. Budite strpljivi i iskreni prema sebi tokom vladavine retro Merkura…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.