Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020. Ovan zabrinut, Bik ulazi u gužvu, Blizanci povucite ručnu, Rak nestrpljiv

JARAC Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Posao

Imate dovoljno vremena da obavite sve zadatke, ali u svemu kasnite jer niste dovoljno skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom jeste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u preteranom razmišljanju.

U svemu kasnite svojom krivicom…

LJubav

Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti, ali mogu biti neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020.

VODOLIJA

Posao

Vama je jasno šta je dobro a šta ne, pa vas nervira što kolege ne razumeju šta se u radnom okruženju dešava. Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su za vaše poslovanje nebitni. Mogući su neočekivani izdaci. Na vreme pripremite strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete probleme.

Kolege vas ne razumeju, a voljena osoba je promenljivog raspoloženja…

LJubav

Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas previše pritiska. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi.

Zdravlje

Malaksalost.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

RIBE

Posao

Period je obeležen rešavanjem zakulisnih radnji u kojima su učestvovale osobe koje ste smatrali svojim prijateljima. Iako ćete pretrpeti određena razočaranja, bićete zadovoljni, pa okolini možete delovati previše arogantno. Da biste izbegli eventualne nesporazume, tokom ove nedelje izbegavajte uplitanje u probleme koji vama ne pripadaju.

LJudi koje smatrate prijateljima učestvovali su u zakulisnim radnjama, slede razoračenja…

LJubav

Kako u poslu, tako i u ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Alergije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.