Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

JARAC

Posao

Izvestan je manji priliv novca koji možete potrošiti na sitna zadovoljstva, iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ako ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni, naročito noću. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito na poslu.

LJUBAV

Čim se oslobodite poslovnih obaveza, romantično raspoloženje raste. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

Zdravlje

Čuvajte leđa.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

Foto: Freepik.es

VODOLIJA

Posao

Vi odlično znate kojim putem morate da idete, ukoliko želite uspeh. Istovremeno, sve što započinjete osuđeno je na blokadu. Neki ljudi, kojima ste verovali, ne ispunjavaju vaša očekivanja. Trenutne teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite prioritete. Ideje kojima se vodite nisu loše ako ih sprovedete u pravo vreme.

LJUBAV

Niste sigurni kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost svalite na drugu stranu. Ako vas savladaju strahovi, upašćete u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer niste u pravu. Promenljivost raspoloženja može trajno da poremeti partnerski odnos.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

RIBE

Posao

Pod velikim ste pritiskom jer vas muči osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama jesu neprijatne, ali dugoročno mogu biti veoma isplative.

LJUBAV

Ne znate šta želite. S jedne strane volite svoju slobodu, a s druge, prija vam da imate nekoga pored sebe. Nestabilno raspoloženje može da vas navede na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno da sada uvodite promene u odnos s partnerom. Brem dok ne vidite čime raspolažete.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Čuvajte pluća.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.