Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020
Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020

U četvrtak, 17. septembra u 13 sati, mlad Mesec u Devici biće nosilac produktivne i stabilne energije koja bi mogla da nam pomogne da ostvarimo dugoročne planove i ciljeve u narednim nedeljama.

Devica je simbol svakodnevnog života, radnih okolnosti i odnosa sa kolegama i zdravlja. Sada imamo potrebu da organizujemo život, postižemo ispunjenje planova, dovedemo neke okolnosti u red, očistimo prostor u kome živimo i radimo, piše astrolog Julijana Oremović.

Sada je vreme kada možemo poboljšati svoj svakodnevni rad pametnim planiranjem i pokušavanjem da se držimo plana.

Ako znamo šta želimo i imamo jasnu nameru i uložimo napor u njegovo postizanje, imaćemo priliku da postignemo postavljene ciljeve bez većih poteškoća.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020
Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020

Teme ovog mladog meseca su:

– obratite pažnju na detalje

– Rešite se predmeta koje više ne koristite

– postavite jasnu nameru šta želite da postignete i razvijte strategiju

– poboljšati, poboljšati svoju ishranu

– Počnite redovno da vežbate

– započeti novi poslovni projekat

– naći novi posao

– izgradite, ojačajte poverenje u sopstvene sposobnosti

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Imamo priliku da budemo prisutniji u sadašnjem trenutku.

Budite uporni i strpljivi u ostvarivanju svojih planova.

Vladar ovog Novog Meseca je Merkur koji je takođe u znaku Device i prima sjajan aspekt sa Jupiterom. Možda ćemo voditi neke važnije razgovore ili pregovore, odluke vezane za posao i zdravlje. Takođe je moguće promeniti našu rutinu rada, ali na bolje zavisi od nas samih.

Dnevni horoskop za 17. septembar 2020. Vaga raspoložena, Škorpija ratoborna, Strelac da pazi šta priča, Jarac vredan

U svakom slučaju, imamo priliku da učinimo nešto dobro i korisno za svoje zdravlje, posao i svakodnevni život. Možemo dobiti podršku, naučiti nešto korisno, steći nove veštine koje će nam biti korisne u budućnosti.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

I u svim događajima koji su pred nama u narednom periodu, važno je dozvoliti da se neke situacije iz prošlosti razjasne i pokažu nam šta je to. Retrogradni Mars može usporiti našu akciju, ali takođe nam pomaže da uočimo, uklonimo sve one prepreke na način koji nije od juče, ali ko zna kada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.