Home ASTRO ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

236
0
ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.
ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020. Ovih dana proživljavamo pomalo zbunjujući period, jer nam neki aspekti zadaju glavobolje.

Sunce u opoziciji sa Neptunom, Venera u kvadratu sa Uranom i retrogradni Mars u kvadratu sa Saturnom, za astroportal.in napisala: Ana Mandić. Sunce će 11. septembra biti u egzaktnoj opoziciji sa Neptunom iz Riba, a možda ste već primetili par dana unazad, da je nekako sve teže koncentrisati se na konkretne stvari, bez obzira koliko to zaista želimo. Nailazimo na nesporazume, nesporazume ili se jednostavno uhvatimo usred posla, misli nam odlutaju negde daleko ili se setimo kako nam je bilo lepo na odmoru, na moru, ponese nas neka muzika, film i izgubimo fokus sa trenutnog posla i situacije.
ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.
ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu

Neptun iz Riba obmanjuje inače vrlo fokusiranu Devicu, pa joj ovog puta analitičke sposobnosti i posvećenost detaljima malo “zakazuju”. Neka vas to ne frustrira,  jer će ovaj aspekt trajati do 18. septembra, zato imajte strpljenja za druge i za sebe.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Situacije u kojima ćemo se naći mogu lako da se zakomplikuju, a s obzirom na to da se vladar Device Merkur trenutno nalazi u Vagi, ovi nesporazumi bi uglavnom mogli da se odnose na međuljudske odnose.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego đšto zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Jedna osoba kaže jedno, a druga čuje i razume nešto sasvim drugo, pa zbog tih nesporazuma mogu da nastanu čak i privremeni prekidi u komunikaciji, ali i u vezama, jer Venera u Lavu ulazi u kvadrat sa Uranom, što će trajati do 21. septembra 2020. Upravo zbog nerazumevanja i poteškoća u komunikaciji, odnosno neodlučnosti oko konačnih ciljeva, na primer gde i u kom smeru treba da ide veza, dolazi do razdvajanja, pa čak i kada se u sve to umeša ego, jer je Venera u grandioznom i ponosnom Lavu u sukobu sa Uranom iz tvrdoglavog Bika, odatle dolaze prekidi, ćutnje, ne odgovaranje, situacije poput „ovog puta neću biti prvi koji će odgovoriti“ …nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.