ASTRO

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

Zatoi se uzdržite od ishitrenih konačnih odluka, već iskoristite ovo vreme da razmislite o periodu koji je iza vas, napravite kratku pauzu i tek onda, kada za to dođe vreme, donesite konačnu presudu.

Za ovako zbunjujuća razdoblja, ništa nam manje ne pomaže ni činjenica da je Mars u Ovnu 10. septembra započeo svoj preokret, koji će trajati do 15. novembra. Osim što će sva ta snažna vatrena energija biti okrenuta prema unutrašnjem, otežanoj okolnosti i nemogućnosti izražavanja dodaje i kvadrat sa Saturnom iz Jarca, koji će trajati do 10. oktobra 2020.

Tačan kvadrat biće na samom kraju ovog meseca, od 27. septembra do 1. oktobra, pa u tom periodu imajte strpljenja i čuvajte živce, ne lupajte glavom o zid i ne forsirajte ni stvari ni ljude. Ako ne uspe, ne ide, pustite da ide život, jer doći će trenutak pre ili kasnije kada ćete i vi moći da rešite te stvari.

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

ZVEZDANE HRONIKE: Astrološka analiza aspekata za septembar 2020.

Retrogradni Mars vraća nas u situacije koje su se dešavale u periodu od kraja juna do danas. U kombinaciji sa Saturnom, a kasnije i Plutonom, moguće je da se ponove neke situacije i sukobi, koje možda niste rešili prvi put.

Takođe, s obzirom da su Saturn i Pluton karmičke planete, moguće su situacije i prilike koje odlažete vrlo dugo, poput nekih operacija, intervencija, popravki, a sada ćete se konačno pozabaviti i time. Ishodi, ali i situacije, ne moraju uvek biti loši, tako da ne morate da brinete, to su samo stvari koje samo ponekad moramo proći.

Retrogradni Mars, budući da je u njegovom znaku, sada će nam pokazati koliko smo zapravo jaki iznutra i koliko smo jaki, bez obzira na spoljne poteškoće koje nas bombarduju. Ostanite svoji i sa puno strpljenja, jer je ovo samo jedan u nizu perioda iskušenja.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ana Mandić

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.