Home godišnji horoskop Godišnji horoskop za Lava: Ljubav, posao i zdravlje od 22. jula 2020....

Godišnji horoskop za Lava: Ljubav, posao i zdravlje od 22. jula 2020. do 23. avgusta 2021. godine

396
0
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami

Dragi Lavovi, srećan rođendan! Sunce će biti u vašem znaku od 22. jula, i tada počinje mesec slavlja za Lavove! Zato vam poklanjamo godišnji horoskop.

Iako možda na trenutke ne izgleda tako, bićete zadovoljni ovom godinom i rezultatima. Problem može da bude samo to što ovo nije godina za zabavu i putovanja, već za rad. Konačno ćete moći da realizujete planove od ranije, piše astrolog Jovana Vilimonović za Mondo.

POSAO

Sada ćete morati malo da se uozbiljite što se tiče posla. Biće osetno lakša godina sa manje problema. Osobe koje su starije i iskusnije od vas u poslu mogu da budu od pomoći, ali od polovine septembra. Može da bude ostvarena dobra saradnja sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta. Potrebno je da promenite svoje navike, da postanete odgovorniji i da počnete da razmišljate dugoročnije. Jupiter će i ove godine da vam bude od pomoći tako da ćete moći da razvijete svoje poslovanje. Ne preterujte sa poslom, da se ne biste preforsirali. Bitno je da da ne kasnite sa obavezama. Nije loš period ni za promenu posla, ali ni za povratak na neki posao od ranije. Možete da radite novi posao sa osobama koje znate duže vreme, ta opcija je isto odlična. Rutina će biti veoma važna tokom godine, pa bi bilo dobro da se uvek imate plan rada. Budite strogi prema sebi i poštujte autoritete i nećete imati probleme. Od novembra je moguć bolji period za one koji sarađuju sa inostranstvom. Lošiji periodi su u drugoj polovini oktobra, ceo februar, prva polovina juna sledeće godine. Tada nisu dobri periodi za promene, potpisivanje nekih ugovora, uvođenje novina u posao.
Horoskop u vladavini Lava: Saznajte šta vas očekuje od 23. jula do 22. avgusta 2020. godine

LJUBAV

Dragi Lavovi, ove godine ćete biti skloni zaljubljivanju više nego ikad. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu koja može da vam bude zanimljiva i zabavna, ali na putovanju ili negde gde se budete usavršavali. Od decembra ove godine do kraja sledeće godine su odlični aspekti za ljubav. Preko prijatelja ili interneta je isto moguće neko novo poznanstvo. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla. Ako ste zauzeti, poradite malo više na odnosu sa partnerom, bitno je da se stalno nešto dešava. Bićete energičniji u drugoj polovini godine, ali treba da održite stabilnost, da biste od novembra mogli da razmišljate o budućnosti I da biste mogli da se stabilizujete. Pravi test za zauzete sledi od polovine decembra i cele sledeće godine. Ne gušite voljenu osobu, nego pokušajte da olakšate jedno drugom.

ZDRAVLJE

Do kraja ove godine je prilično dinamična godina i nije vam teško da vežbate. U januaru i februaru neće biti baš dobri aspekti, ali od marta stanje će da bude mnogo bolje, pa ćete da se vratite svojoj rutini. Moguć problem sa leđima do kraja godine. Od sledeće godine moguć je problem sa cirkulacijom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.