Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu
Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu

Tekuću 2020. godinu mnogi smatraju jednom od najgorih koja nas je zadesila zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila čitav svet. Mnogi su je praktično i otpisali i unapred se raduju 2021.

Šta će nam ona doneti, otkrivaju astrolozi kroz kratak horoskop za 2021. godinu!

Stručnjaci za astrologiju kažu da će 2021. biti godina prosperiteta i lepih trenutaka na emotivnom planu, piše Stil. Ipak, biće tu i teških momenata i velikih iskušenja. Evo šta će svakom horoskopskom znaku doneti 2021. godina!

DETALJAN Godišnji horoskop za 2021. pronađite ovde!

Ovan

Horoskop za 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lepih prijateljstava. Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februaru, a u martu dodatno pogoršati. Sudbina će vam se čas smeškati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.

Bik

Naredna godina doneće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vreme kada ćete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju. Sve važne stvari treba da rešite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tokom leta suočičete sa velikom izdajom.

Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu
Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu

Blizanci

Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja. Najbolje vesti i najlepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite. Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posledica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.

Rak

Za vas, 2021. godina je period dobrih dela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi. U ljubavi treba da se čuvate konflikata, naročito tokom leta. Teškoće na poslu mogu se javiti u septembru, a mogući su i sukobi sa porodicom i prijateljima. Na vama je da se potrudite da uklonite sve spoljašnje faktore koji utiču na odnose sa voljenim osobama i sve bi trebalo da bude u redu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.