Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

VAGA

Posao

Izvestan je manji finansijski dobitak ali istovremeno i neočekivani troškovi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje mogu da vas uznemire. Ne prepuštajte se prvom utisku. Zajedno s haosom stiže i pravo rešenje kojim ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo, bez obzira na to koliko je bilo neprijatno, na kraju korisno za vas.

LJUBAV

Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala, jer koliko god budete obazrivi vaša tajna će biti otkrivena.

Zdravlje

Gastritis.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

ŠKORPIJA

Posao

Vi ste kao tempirana bomba. Nije povoljno vreme za pokretanje novih poslova jer ste izloženi prilivu energije koju ćete teško kontrolisati. Posledica toga mogu biti brzoplete reakcije kojima ništa nećete postići. Kraj nedelje nagoveštava završetak važnih poslova, ali budite na oprezu jer čak i najsigurniji poslovi mogu da se iskomplikuju.

LJUBAV

Podrška voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima veliku važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje

Problemi s nogama.

STRELAC

Posao

Nikako se ne snalazite u haosu u kome ste se zatekli. Stagnirate u svemu, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su, zbog vaših nesmotrenih poteza, u izgledu neprijatnosti u vidu opomena o zaostalim dugovanjima.

LJUBAV

Prepuni ste pozitivne energije. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su takvi planovi nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi mogu da zahladne.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Bolovi u stomaku…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.