Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020. Vagama stiže novac, Škorpija je tempirana bomba, Strelac i Devica moraju da počnu da kontrolišu situaciju, Jarac da se čuva povreda

RAK

Posao

Iako ste u prilično dobroj formi istovremeno se osećate sputano i zarobljeno. Dobra strana takvog aspekta je u tome što vi pod pritiskom sjajno funkcionišete pa ćete, do kraja ovog perioda, bez obzira na osećaj neshvaćenosti, postići vrhunske rezultate u poslovima za koje mislite da nisu važni. To što budete ovih dana uradili, u budućnosti će se isplatiti.

LJUBAV

Šta god da uradite i kako god da se postavite, ovih dana vi ste sumnjivo lice. U svetlu toga, preventivno, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate. Jedan od prijatelja može da vas, nehotice, izda.

Zdravlje

Problemi s kožom.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

LAV

Posao

Ovo je period tokom koga biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o važnoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa – osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Sve što ovih dana radite temeljno i strpljivo dvaput proverite.

LJUBAV

S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona potencira ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju emotivnih problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam neprijatna diskusija, a nekima čak i ozbiljna svađa.

Zdravlje

Alergije.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

DEVICA

Posao

Mnogo toga ste započeli, na više strana manje projekte koji vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste dosad uradili, u narednom periodu će se višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

LJUBAV

U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto u šta nije neophodno posebno ulagati.

Zdravlje

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Čuvajte se povreda…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.