Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020: Riba treba da sluša svoje srce, Lav previše troši, Jarac pohlepan

JARAC

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima svi će izazovi biti usmereni na temu tolerancije, a upravo će ovladavanje istom biti ono što će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradite na tome.

KARIJERA: Neki će, hteli ne hteli, biti u iskušenju da podlegnu sopstvenoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite umereni u svemu.

VODOLIJA

LJUBAV: Pojaviće se potreba za zaštitom u privatnom životu. Ipak, ne gnjavite partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer može postati naporno. Prihvatite da je i ovako dobro, a više proanalizirajte sebe. Videćete da ste sami dovoljno jaki.

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

KARIJERA: Još će biti dosta borbe, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti verovatno prolaze ispite, ali uz saradnju i diplomatiju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne idite preko svojih granica.

RIBE

LJUBAV: Neko od vaših saradnika mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete dvoumiti šta da učinite, da li da se otvorite za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama biće vrlo društven par.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svakodnevno će imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne namećite svoje stavove.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.