Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020: Riba treba da sluša svoje srce, Lav previše troši, Jarac pohlepan

VAGA

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni moglo samo da dolije ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.mbra 2019: Nova ljubav za Ribu, Lav uspešno rešava poslovne dileme, Vaga zavodljiva

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađujete sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

STRELAC

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. Ali biće i provokacija. Stoga ne skačite na svaki izazov koji vam možda u prvom trenutku nije prijatan. Idite polako ali sigurno.

KARIJERA: Vaše zasluge pomalo izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje, vaše je prednost.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.