2020. godina donosi veliku sreću ovim horoskopskim znacima, proverite jeste li među njima
2020. godina donosi veliku sreću ovim horoskopskim znacima, proverite jeste li među njima

Pojedinim znakovima će 2020. godina doneti veliku sreću – proverite da li ste i Vi među njima!

Ovan

Prošle godine je sve bilo previše stresno za Vas. Dosta obaveza ste odradili, ali i sami znate koliko još toga je pred Vama. Ovaa godina će Vam dati šansu da se odmorite i opustite, da ne budete pod stresom. Želećete da provodite više vremena sa pravim prijateljima, pred kojima možete da kažete šta mislite, bez zadrške. Živite u momentu i prestanite da se toliko fokusirate na budućnost. Imaćete dosta sreće što se tiče posla, pa bi trebalo da se u 2020. posvetite više toj oblasti jer će Vam tu ići sve od ruke.

Lav

2019. godina nije bila loša za Vas, ali ste morali da prođete kroz neke teške situacije na poslu, koje su Vas iscrpele. Ove godine posvetićete se sebi i sigurno ćete naći novi način da uspete na poslu. Bitno je da shvatite da nećete uvek moći da budete u centru pažnje. Što pre to prihvatite, možete da očekujte uspeh koji niste mogli da postignete duže vreme jer niste imali uticaj na druge ljude. Lako ćete sarađivati sa svima i nova vrata će Vam se otvoriti i za posao i za usavršavanje. Ne odustajte od svojih ciljeva.

2020. godina donosi veliku sreću ovim horoskopskim znacima, proverite jeste li među njima
2020. godina donosi veliku sreću ovim horoskopskim znacima, proverite jeste li među njima

Škorpija

Sigurno je da ste “presekli” neke loše navike, ali i da se ne viđate više sa ljudima koji Vam ne prijaju. Ipak, pogledajte oko sebe ko je još uvek tu za Vas i bitno je da naučite da cenite te osobe. Često život nije onakav kakvim ga zamišljamo, niti je onakakav kakav želimo da bude u trenutku. Nekad je teško na početku, kao što će to biti 2020. godine, ali ćete imati više uspeha uz prave osobe oko sebe do kraja godine. Bićete pozitivniji i lakše ćete dolaziti do rešenja, a moguće je više kraćih putovanja koja će Vas usrećiti.

Jarac

Protekla godina nije baš bila lagana za Vas, ali ste naučili stvari koje ste morali. Nije moglo drugačije. Ipak, 2020. je jedna srećna godina, plus će planeta sreće Jupiter da bude u Vašem znaku pa ćete moći da ostvarite sve što poželite. Pratite svoje strasti i ostvarujte svoje snove polako. Napredak je svakako siguran.

Vodolija

Naravno, svi imamo uspone i padove i teške i lake periode. Ipak, ova godina će za Vas biti jedan dobar prelaz na bolje. Šanse koje niste imali do sad će biti aktuelne i Vaše je samo da iskoristite svaku priliku za napredak. Ne odlažite ništa, svemu recite da, i bićete sigurno uspešniji i srećniji.

Ribe

Ribama će 2020. godina doneti dosta lepih stvari. Iako volite da provodite vreme sami, uvidećete da postoje i lepe stvari u prijateljstvu. Više ćete se družiti, to je sigurno. Možda je ovo baš ono što Vam treba i uz druge ljude i njihovu podršku možete da postignete mnogo više nego do sada. Prijatelji će biti najveći izvor sreće i podrška u narednoj godini.

Jovana Vilimonović/mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.