Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020: Na samoj polovini januara najviše izgleda za sreću imaće Ribe, Rakovi i Jarčevi. Šta očekuje svaki horoskopski znak u ovom periodu saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su iskustva koja će verovatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda će imati više udvarača, premda će im se neki od njih činiti pomalo ludi. Ipak neka ostanu otvoreni za mogućnost ljubavi. Kasnije će sve postati jasnije.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredan radnik. I ovih dana to će i te kako doći do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih mogućnosti.

Dnevni horoskop za 15. januar 2020. Blizanci oprez na poslu, Rakovima pada imunitet, Lavovi ne ignorišite probleme, Devici neko podmeće nogu

BIK

LJUBAV: Sposobni ste da razlučite šta vam je važno, a šta nije. S takvim stavom možete stići dalje nego do sada. Vaša zrelost i promišljenost smirivaće poneku provokaciju ili situaciju u kojoj druga strana neće znati kako da reaguje. Vodite oboje kuda treba.

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

KARIJERA: Donedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima komunikacija. Naći ćete način kako da bolje sarađujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav koji ćete verovatno osećati idućih dana će vas zabrinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa ne bi trebalo pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi s kojim ćete rado komunicirati.

KARIJERA: Premda će se zahtevati da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će ipak vladati vesela i opuštena atmosfera pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći da zanemarite pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete i da se zabavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite intuiciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.