Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020: Riba treba da sluša svoje srce, Lav previše troši, Jarac pohlepan

RAK

LJUBAV: Verovatno će vas mučiti neočekivane čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu u kojoj će iskristalizovati svoje ljubavne želje i ciljeve. Planete će vam i ove sedmice donositi različite uticaje, a na vama je da se prilagođavate. Budite strpljivi i mudri.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba da se uradi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao upravljačkog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mladima. Nasmejte ih.

LAV

LJUBAV: Možda ste pomalo otupeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

Mesečni horoskop za februar 2020. Rak napreduje, lep period za ljubav je pred Lavovima, Devica depresivna, Vaga puca psihički
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlučite šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

DEVICA

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.